• WXYNHHD 15Pcs Puha, Bolyhos Smink Ecset Készlet Kozmetikai Alapítvány Pír, Por Szemhéjfesték Keverési Smink Ecset Beauty

Könnyű tárolni, illetve szállítani, tökéletes utazáshoz.Hozzá friss színű az arcod.Smink ecset készlet tartalmaz minden szem árnyék, szemhéjtus, szemöldök, alapítványok, elpirul, alapítványok, valamint az ajkak.A smink, a haj, vagy az arc.Alkalmas minden smink néz, bőrtípusra, lehet, hogy egy különbség.Mint egy ajándék magadnak,/család/barátok.Könnyű tárolni, illetve szállítani, tökéletes utazáshoz.Hozzá friss színű az arcod.Smink ecset készlet tartalmaz minden szem árnyék, szemhéjtus, szemöldök, alapítványok, elpirul, alapítványok, valamint az ajkak.A smink, a haj, vagy az arc.Alkalmas minden smink néz, bőrtípusra, lehet, hogy egy különbség.Mint egy ajándék magadnak,/család/barátok.Könnyű tárolni, illetve szállítani, tökéletes travel Add friss színt a face Makeup ecset készlet tartalmaz minden szem árnyék, szemhéjtus, szemöldök, alapítványok, elpirul, alapítványok, valamint az ajkak.A smink, a haj, vagy az arc.Alkalmas minden smink néz, bőrtípusra, lehet, hogy egy különbség.Mint egy ajándék magadnak,/család/barátok.Markolat Anyaga : Plastic Brush Anyag : Gyapjú Fiber Used A : Púder,Alapozó,szemfesték,Szemceruza,ALAPÍTVÁNY,Ajak,POR,Készletek & Készletek,Szempillák,Bronzosító Ecset,Szobrászat Ecset,Kiemelő Ecset,Szemöldök ecset.

A kefe készült szintetikszálak a tökéletes veszi fel folyadékok, porok, vagy krémek.Teljes arc smink táska lányok, akik kezdők, akkor próbáld ki ezt.Teljes mértékben megfelelne

MAGAS MINŐSÉG : Szintetikecsetek biztosítva a kiváló minőségű, Erős kezeli.Tartós kefék nem lazítsa meg, vagy szétesnek.Csak nyugodtan használja őket.Megbízható, tartós : a

A stroke tiszta, erőteljes, a stroke, a rendes, a stroke, vagy kerek, sima, könnyű használat.Festett felület, kényelmes markolat, nagy festmény érzem magam.Tökéletes akvarell, olaj

Termék Neve : Finom Miniatűr Művész Festmény Kefe.Anyag : Nylon haj fa nyéllel.Méret : 0, 1, 2, 2 / 0, 3 / 0, 5 / 0 Hossz : 18.5 cm.Kefe átmérő : 1cm.Termék Neve : Finom Miniatűr