• 80 Fokos Összecsukható Emelő Konzol - 1 Pár, nagy teherbírású Rugós Zsanér széles körben Használt Összecsukható Kanapé Sarok

NAGY ANYAG - Készlet tartalmaz 2 db nagy teherbírású Bútor Rugós Zsanér.Tartós acél konstrukció, fekete horganyzott, tovább tart, mint az általános fém.A nyitási szög 80 ° - nál.A SZÉLES körű ALKALMAZÁS - Fiók tilt ki hardver széles körben használt üléspad a tároló teljes Overlay Konyha Fali Szekrény Ajtaját, csapóajtó,Futon zsanérok,Toy Box, Bútorok Összecsukható Kanapé,csapóajtó,Sarok Szekrény, Emelők, Tárolási Támogatás stb.KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ - A tavaszi segíti megnyitása, ami több, munkaerő-megtakarítás, valamint játszik egy bizonyos puffer szerepet, amikor bezár.TELEPÍTÉS TIPP - 1. Először határozza meg, hogy a telepítési helyzetben, majd telepítse néhány csavart (ajánlott telepíteni egy vagy két csavart első, csavar csak egy részét kell megjavítani, majd próbálja meg megnyitni, majd zárja be, majd telepítse a csavarokat a megerősítés után), hogy elkerüljék a telepítési hibák hibák miatt.TELEPÍTÉS TIPP - 2. Mivel a különböző anyagok tömeg vastagsága a szerelőlap, el kell készíteni a saját csavarokat a telepítés során.Ez a szett nem tartalmazza a rögzítő csavarokat.MINŐSÉGI GARANCIA - Minden darab termék alaposan ellenőrizték, mielőtt csomagolás.Bármilyen okból, nem volt teljesen elégedett, kérhet csere, vagy a teljes vételárat, kérdések nélkül.NAGY ANYAG - Készlet tartalmaz 2 db nagy teherbírású Bútor Rugós Zsanér.Tartós acél konstrukció, fekete horganyzott, tovább tart, mint az általános fém.A nyitási szög 80 ° - nál.A SZÉLES körű ALKALMAZÁS - Fiók tilt ki hardver széles körben használt üléspad a tároló teljes Overlay Konyha Fali Szekrény Ajtaját, csapóajtó,Futon zsanérok,Toy Box, Bútorok Összecsukható Kanapé,csapóajtó,Sarok Szekrény, Emelők, Tárolási Támogatás stb.KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ - A tavaszi segíti megnyitása, ami több, munkaerő-megtakarítás, valamint játszik egy bizonyos puffer szerepet, amikor bezár.TELEPÍTÉS TIPP - 1. Először határozza meg, hogy a telepítési helyzetben, majd telepítse néhány csavart (ajánlott telepíteni egy vagy két csavart első, csavar csak egy részét kell megjavítani, majd próbálja meg megnyitni, majd zárja be, majd telepítse a csavarokat a megerősítés után), hogy elkerüljék a telepítési hibák hibák miatt.TELEPÍTÉS TIPP - 2. Mivel a különböző anyagok tömeg vastagsága a szerelőlap, el kell készíteni a saját csavarokat a telepítés során.Ez a szett nem tartalmazza a rögzítő csavarokat.MINŐSÉGI GARANCIA - Minden darab termék alaposan ellenőrizték, mielőtt csomagolás.Bármilyen okból, nem volt teljesen elégedett, kérhet csere, vagy a teljes vételárat, kérdések nélkül.Procuct Szemüveg Anyaga : fekete cink bevonatú acél Szín : fekete, csomag tartalma 1 pár Szekrény Ajtó Zsanér.A tavaszi segíti megnyitása, ami több, munkaerő-megtakarítás, valamint játszik egy bizonyos puffer szerepet, amikor bezár.Illik a legtöbb üléspad a tároló teljes Overlay Konyha Fali Szekrény, Ajtó, Bútor, Összecsukható Kanapé,Sarok Szekrény, stb.Megjegyzés : 1. Először határozza meg, hogy a telepítési helyzetben, majd telepítse néhány csavart (ajánlott telepíteni egy vagy két csavart első, csavar csak egy részét kell megjavítani, majd próbálja meg megnyitni, majd zárja be, majd telepítse a csavarokat a megerősítés után), hogy elkerüljék a telepítési hibák hibák miatt. 2. Mivel a különböző anyagok tömeg vastagsága a szerelőlap, el kell készíteni a saját csavarokat a telepítés során.Ez a szett nem tartalmazza a rögzítő csavarokat.

C8005 Zsanér Pin Meghatározott PTG22012Ben, LC Racing állapították meg kifejlesztett egy teljesen új, készen arra, hogy race 1 : 14 skála elektronikhibás, a EMB 1, az alváz platfor

Matt Fekete kivitelben.(összesen 50 zsanérok).Úgy tervezték, 3 / 8" betét szekrények csak.Magas minőségű rozsdamentes acél csavar, ajtó, lökhárító tartalmazza.Változó betét

0 mm Klip szerelőlap Csavart.Csatolja B175 H7 sorozat #6 facsavar.Egy csavar magasságbeállítás 4 mmes tartományban 0 mm Klip szerelőlap Csavart.Csatolja B175 H7 sorozat #6 facsavar.Eg

Termék Neve : Szekrénybe Rejtett Zsanér;Anyag : Rozsdamentes Acél.Szín : Ezüst Hang;Furat Méret : 4 mm / 0.16"(Átm.), 8 x 4 mm / 0.3" x 0,16"(L*W).Teljes Méret : 12 x 6x 3,5 cm /

TARTÓS, hosszabb HASZNÁLAT : Készült prémium minőségű cink ötvözet maximális korrózió ellenállás, a tartósság, a fedél maradjon zsanérok készülnek, hogy biztosítják a

akril.Önzáró ZSANÉR Gyártott prémium anyagok használata.A SZEKRÉNY ZSANÉROK Világos színű design keverék is, a bútorok, a berendezés.TISZTA CSAT HASP Egyszerű, hatékony, gyo

Úgy tervezték, 1 / 12 babaház miniatűr bútorok, mint például a szekrény, szekrények, stb.4 szerelési lyukak minden zsanér.Finom megjelenésű, hogy fokozza a szépség miniatűr t

H típévjárat minta offset Zsanérok.Anyaga : Vas.Szín : Bronz.Méret : 65 x 36 mm / 2.6 x 1,4 cm.Lyuk Lyuk Távolság : 50 mm / 2 inch.A mini Zsanér szép a szekrény, ajtó, szekr�

Horganyzott Acél.Metál Szürke.Nagy Teherbírású, Egyenesen A Kapu Zsanér.Csomag Mennyiség : 3 Horganyzott Acél.Metál Szürke.Nagy Teherbírású, Egyenesen A Kapu Zsanér.Csomag Men

Termék Neve : Kabinet Zsanér;Anyag : Fém.Szín : Ezüst Hang;Lyuk Méret : 4.8 mm / 0.19"(Átmérő).Tudja Nyitni Fok : 175 Fokos;Nyisd ki Teljes Méret : 5,5 x 5 x 12cm / 2.2" x 2" x 4.

[Csomag tartalma] 3 db x Bifold Zsanér golyóscsapágy Zsanér, Csiszolt Fekete [Méret] Teljes méret : 4.13"x1.92" (LW); Zsanér Lemez Méret : 3.92" x 1.4" (LW); Vastagság : 2mm / 0.08"

Hossza : 11 / 2 hüvelyk (36 mm), szélesség : 7 / 8 hüvelyk (23 mm) 12 db antik fenék zsanérok a rögzítő csavarokat.A : ajtók, ablakok, eszköz, dobozok, ékszer doboz, fa dobozok,

Kérem, hagyjon visszajelzést, mert értékeljük ügyfeleink észrevételeit.AJTÓ ZSANÉR.SZEKRÉNY ZSANÉR.REJTETT ZSANÉR.Kérem, hagyjon visszajelzést, mert értékeljük ügyfeleink

Kísérő Eszköz : A csomag tartalmazza a csavarokat, alkalmazkodási eszköz, telepítse őket, attól függően, hogy az ön igényeinek.Egyszerű, könnyű telepítés.Fekete Nikkel Bevo