• Osprey Apogeum Férfi Laptop Hátizsák , Sentinel Szürke
Osprey Apogeum Férfi Laptop Hátizsák , Sentinel Szürke

Nagy fő rekesz, párnázott laptop, külön cipzáras tabletta hüvely (elfér a legtöbb 15" laptop).Előlap szervezet zsebében a kulcsot klip.Két rejtett oldala hozzáférés kettős szakaszon háló víz üveg zsebek.Gyors hozzáférés karcmentes slash zseb, hurok a fény mellékletet (fény nem tartozék).Magazin/dokumentum hüvely belső szervezet, a fő rekesz.Felső oldalsó tömörítési pántok a tuckaway garázs.Hátizsák.Hátizsák.Az Osprey Apogeum hátizsák egy áramvonalas csomag funkcionális jellemzők.Az előlapon szervezet zsebében tartja a kis tételek praktikus, míg a nagy fő rekesz van elég hely a lényegre.Bent a fő rekesz, egy párnázott laptop hüvely, amely megfelel egy 15" - os laptop, valamint egy külön párnázott cipzáras tabletta ujja.Ez a táska is rendelkezik különálló oldalról kettős szakaszon háló víz üveg zsebek.A felső oldalsó tömörítési pántok tartsa a csomag áramvonalas, de lehet, hogy eldugjuk a rejtett garázs zsebében, ha nem használja.Azt is fel lehet használni a biciklit ingázás az index fény mellékletet, majd a hő dombornyomott karcmentes slash zsebében a napszemüvegek.A teljes méretei ez a csomag 19.7 H x 11.43 W X 9.46 D centi 1.81 LBS.mely 28 L a tér.Osprey van 24/7 vonal célja ugyanaz a kötelezettségvállalás, hogy illeszkedjen, tartósság, kényelem, funkció vagy a technikai csomag.Minden csomagban talál ismerős, valamint funkcionális jellemzők, mint egy párnázott laptop/tablet hüvely, belső szervezet, valamint egy hurkot csatlakoztatása a fény az ingázás.

?【Méret】Lányok Plüss Táska 4.72*9.05*9.45 hüvelyk (12*23*24cm), súlya 0.62 kg ?【Magas minőségű Anyag】Készült szuperpuha, bolyhos plüss + PU bőr, kényelmes tapintású.E

Termék méretei : 11x7.8x15in; A magas minőségű, tartós, oxford szövet, vízálló, könnyen tisztítható, nem féltek attól, hogy a tejet vagy vizet öntsön a táska.Nagy Kapacitá

❀MÉRET : 32x15x43cm / 12.6x5.9x16.2a.Nagy kapacitású hátizsák iskola, sport, utazás, munka, piknik, majd tábor, stb ❀ANYAGA : Ez a divat táska készültkötésűt is, poliészter

méret : 41×28×31cm.Funkcionalitás : könnyen hordozható, levegő háló jobb légáramlás, majd karcolás ellenállás.Vonatkozó forgatókönyvek : kültéri, otthon, hegymászás, ut