• 1 Pár 2db 90 Fokos Rejtett Táblázat Jogosultja Pánt Rozsdamentes Acél Összecsukható Zsanér Bracket Bútor Kiegészítők

Termék garancia 100% - os. 1. Használja megvastagodott rozsdamentes acél kovácsolt termékek. 2. Precíziós zsanér kialakítása, annak érdekében, hosszú távú használatra. 3. Használható 90 ° / 180 ° összecsukható. 4. Szállítás 4 * 16 hosszú csavarok, ha kell egyéb előírások csavar, kérem, hagyjon üzenetet a számunkra.Termék garancia 100% - os. 1. Használja megvastagodott rozsdamentes acél kovácsolt termékek. 2. Precíziós zsanér kialakítása, annak érdekében, hosszú távú használatra. 3. Használható 90 ° / 180 ° összecsukható. 4. Szállítás 4 * 16 hosszú csavarok, ha kell egyéb előírások csavar, kérem, hagyjon üzenetet a számunkra.Jellemzők : Termék garantálja a 100% 1. Használja megvastagodott rozsdamentes acél kovácsolt products2. Precíziós zsanér kialakítása, annak érdekében, hosszú távú use3. Használható 90 ° / 180 ° folding4. Szállítás 4 * 16 hosszú csavarok, ha kell egyéb előírások csavar, kérem, hagyjon üzenetet, hogy us Product Tartalma : 2 x Hinge4 x Screws1 x Termék packaging Item részleteket : Oldalsó panel vastagság : 20mm Model száma : CYL128 Material : Rozsdamentes Steel Barrel hossza : 65mm Diy ellátás : Woodworking Origin : Szárazföldön China Type : Bútor Hinge Certification : NONEProduct neve : Összecsukható hinge Types a : asztal lábak folding Product használat : Összecsukható bracket Category : Kabinet hinges Species : bútorok, kiegészítők.

Úgy tervezték, 1 / 12 babaház miniatűr bútorok, mint például a szekrény, szekrények, stb.4 szerelési lyukak minden zsanér.Finom megjelenésű, hogy fokozza a szépség miniatűr t

Beépítési Furat (tartós használat) Átmérő : 4mm / 0.16"; Csomag Tartalma : (legújabb technológia) 1 x Highend termék Bútorok Zsanér Maradjon.Súly : 119g; hibátlan Anyaga : F�

Szín : 4 DB Helyezze be beágyazása.Csomag tartalma : 4 X Zsanér megfelelő csavarokat.Oldalsó panel vastagság : 18mm.Testreszabható : Igen.Anyag : Rozsdamentes Acél.Szín : 4 DB Hely

vadonatúj, jó minőségű.Tartós, könnyen telepíthető.Szép, dekoratív zsanérok.Tökéletes a régi, fából készült doboz, ajtó, szekrény, bin, szekrény, vintage ékszerek mell

CSOMAG TARTALMA : 4 Darab Betét Puha Közel Zsanérok a rögzítő Csavarokat.MÉRETEK : NYITÁSI SZÖG : 110 Fok.CSÉSZE ÁTMÉRŐ : 14 / 5"(35 mm).KUPA MÉLYSÉG : 1 / 2"(12 mm).A MEGFELE

Kérem, hagyjon visszajelzést, mert értékeljük ügyfeleink észrevételeit.AJTÓ ZSANÉR.SZEKRÉNY ZSANÉR.REJTETT ZSANÉR.Kérem, hagyjon visszajelzést, mert értékeljük ügyfeleink

Szín : 3inch Csavarokkal.Diy ellátás : Fémmegmunkálás.Hordó hosszúság : / .Testreszabható : Igen.Anyag : Horganyzott Acél 4 cm a leggyakoribb méret, alkalmas a lemez vastagsága

Egyszerű, de nem egyszerű : új design, sokoldalú stílaz egész család szereti.Rozsdamentes acél alapanyagverte az idő : nem félek a korrózió, savbázis, oxidáció, nem könnyű k

Termék Neve : Kabinet Zsanér;Anyag : Fém.Szín : Ezüst Hang;Lyuk Méret : 4.8 mm / 0.19"(Átmérő).Tudja Nyitni Fok : 175 Fokos;Nyisd ki Teljes Méret : 5,5 x 5 x 12cm / 2.2" x 2" x 4.

Ezek rugalmas, nem nyikorog, amikor vagy zárja be az ajtót.A mini mérete illeszkedik a legtöbb típusú ajtó.Alkalmas sok bútor, dekoráció, stb.A csökkentett méretű, lehet haszná

Telepítése gyors egyszerű : nem egy mesterember?Ne aggódj, ezek a borító zsanérok nagyon könnyű telepíteni.Csak pár percbe telik a telepítés befejezéséhez.Nagyon alkalmas a r�

[Csomag tartalma] 3 db x Bifold Zsanér golyóscsapágy Zsanér, Csiszolt Fekete [Méret] Teljes méret : 4.13"x1.92" (LW); Zsanér Lemez Méret : 3.92" x 1.4" (LW); Vastagság : 2mm / 0.08"

100% os.Tartós, könnyen telepíthető.Jön egy aranyos kis műanyag átlátszó doboz, ami kényelmes tárolására mini zsanérok, illetve a csavarok biztonságosan.Szép, dekoratív zsa