• GYHAC sor 10 Smink Kefék Teljes körű Laza Por Kefék Szépség Eszközök szemhéjfesték Ecset

Könnyű tárolni, illetve szállítani, tökéletes utazáshoz.Hozzá friss színű az arcod.Smink ecset készlet tartalmaz minden szem árnyék, szemhéjtus, szemöldök, alapítványok, elpirul, alapítványok, valamint az ajkak.A haj vagy az arc.Alkalmas minden smink néz, bőrtípusra, lehet, hogy egy különbség.Mint egy ajándék magadnak,/család/barátok.Könnyű tárolni, illetve szállítani, tökéletes utazáshoz.Hozzá friss színű az arcod.Smink ecset készlet tartalmaz minden szem árnyék, szemhéjtus, szemöldök, alapítványok, elpirul, alapítványok, valamint az ajkak.A haj vagy az arc.Alkalmas minden smink néz, bőrtípusra, lehet, hogy egy különbség.Mint egy ajándék magadnak,/család/barátok.Könnyű tárolni, illetve szállítani, tökéletes travel Add friss színt a face Makeup ecset készlet tartalmaz minden szem árnyék, szemhéjtus, szemöldök, alapítványok, elpirul, alapítványok, valamint az ajkak.A haj vagy az arc.Alkalmas minden smink néz, bőrtípusra, lehet, hogy egy különbség.Mint egy ajándék magadnak,/család/barátok.Termék kategória : Smink készlet brushes Brush sörtéjű anyag : szintetikus fibre Brush markolat anyaga : fa handle Brush fogantyú méret : portable People : Universal Package tartalmazza.1* Smink ecset (nincs más elemeket tartalmazza) Jegyzetek.Az oka, hogy különböző világítás, a képernyő , a termék színe kissé eltérhetnek a kép.Mivel kézi mérés, a termék mérete hiba 1-3cm, feltéve, hogy a tényleges terméket.A fenti méretek csak tájékoztató jellegűek.

100% ban természetes vulkáni kő.Természetszerűleg a vulkanikkitörések.Gyengéden eltávolítja az elhalt építsd fel a lábát.Használt, de ajánlott a szakemberek a világ minden

Készült anyagok, amelyek masszív, praktikhosszú élettartam.A design, hogy nem lazítsa meg, vagy kiesik, akkor használja az ecsetet, hogy a festmény mindig lehet kreatív.Tökéletes

Puha, de nem piercenek az arcát, de a kezdők, vagy nem fél, hogy elpirul.Puha tapintású, erős hatalom megragadása, lágy textúra sörték, könnyű nyomja egyenletesen, ami egy háro

Profi Smink ecset készlet.Tartalmazza az összes alapjait kell a mindennapi alkalmazások.Hordozható, kényelmes használni.Könnyű bot por, természetes színű,Kényelmes veszel & has