• Töltsük FEL A VALAHA Mat Bársony + Matifying Alapítvány 15. - Alabástrom 1.01 oz

Töltsük Fel A Valaha Mat Bársony + Matifying Alapítvány - #15 (Alabástrom) - 30ml/1.01 oz.Bársonyosan sima & könnyű folyadék smink Biztosítja a természetes, matt megjelenés, nem olajos, porszerű befejezni Fedezze hibákkal, hiányosságokkal & kiegyenlíti a bőr tónusát, Levelek egy hibátlan arcbőr egész nap Vízálló & tartós, Nem comedogenic formula & alkalmas az érzékeny bőr.

FÉNY LEFEDETTSÉG, KRÉM POR KOMPAKT SMINK : Revlon arcát por kínál fény lefedettség krém por képlet, hogy elolvad a bőr puha, semmi smink, smink meg.TERMÉSZETES BEFEJEZNI CSAK EGY

【12 Színek Korrektor】12 színek a korrektor krém, hogy több választási lehetőségünk van kiválasztani a színt, hogy illeszkedjen a bőr tónusát 【Tart Egész Nap】A krémes

【Multifunkcionális Teljes Lefedettség Korrektor】Ez A Korrektor Smink Elrejteni A Sötét Szem Körök, Pattanás Vagy Heg.Meg Is Használható, Mint Alapítványt, Hogy Átalakítja Az

Arca Szalag Korrektor Nem Abba Nem hagyja Abba Korrektor Meleg Méz Hát az Emberek Korrektor Cover Stick Alapozó Olaj Finom Szépség Smink Stack Homokóra Szempillaspirál Kor Visszateker