• Maybelline Super Marad A Teljes Lefedettség Folyékony Alapítvány A Smink, Szarvasgomba, 1 Fl Oz

Hosszú ideig Tartó Teljes Lefedettség Maybelline Alapítvány : A 24 órán arc smink, hogy simán biztosít, erősen pigmentált teljes lefedettség alapítvány, ne keressen tovább; Super Maradj alapítvány megy a sima, majd a helyén marad, nem számít, hogy mi jön az utat.Alapítvány a Smink, Teljes Lefedettség Képlet : Maybelline Super Marad a Teljes Lefedettség Alapítvány a Smink, amely akár 24 órás viselni egy hibátlan kivitelben, könnyű, nagy hatású lefedettség, hogy siklik a bőrre, egy hibátlan smink befejezni.Legjobb Arcát mutatni : Maybelline-nek áttetsző, közepes, valamint a teljes lefedettség alapítvány folyadék, bottal, párna alapítvány képletek, valamint számos concealers, plusz arcát, alapozók, kontúr, szövegkiemelő, valamint a préselt por, hogy segítsen létrehozni egy tökéletes vászon.Maybelline-nek, amit akkor kell létrehozni, minden nézd : alapítvány, a bb krémek, concealers, hogy hozzon létre egy tökéletes vászon, az árnyékok szemmel, szemöldök ceruza, valamint szemhéjtus minden szem nézd meg lip termékek, a show-megállás matt rúzs, hogy au természetes ajak balzsamok.Távolítsa el a Maybelline Smink Micellar Víz : Használja a Garnier Micellar Víz, mint egy szelíd smink éjszaka, mint egy arc tisztító reggel előkészítő bőr Maybelline smink.A saját profi sminkes, a Maybelline teljes lefedettség 24 ÓRÁS alapítvány.Telített szín pigmentek biztosítják, hogy egy ultra-átalakító hatás, a hosszú távú alapja.A könnyű, mégis nagy hatású lefedettség formula siklik a bőrre, egy hibátlan kivitelben, hogy egész nap tart.Olaj ingyenes.Nem tömíti el a pórusokat.Bőrgyógyász által tesztelt.

Ez a tétel által értékesített egy harmadik fél eladó.A kedvezményt biztosítja .Ez egy korlátozott ideig kedvezmény.Kedvezmény nem vonatkozik a digitális tartalmat.Kedvezmény am

Hosszú, fárasztó formula egyedülálló, krémes textúra.Biztosítja a tökéletesen sima lefedettség, hogy könnyű keverék nem ránc.Ez a puha forma ellensúlyozza hibái, kisimítja

Olajmentes, közép ,teljes építhető lefedettség alapítvány, hogy soha nem rendezi a pórusokat Ellenőrzések olaj & shine Átadásrezisztens, sweat & páratartalomrezisztens Kegyetle

Még Jobb, Smink SPF 15 # 09 Homok (MN)SzárazKombináltZsíros Bőrre által indított design ház a Clinique 1 Uncia Alapítvány.Ajánlott viselet.Származási ország Belgium.Még Jobb,