• Fedezze FX Natúr Alapítvány: Víz-alapú Alapítvány, amely 12 órás ellátást, a Természetes, a Második Bőr Kivitelben, Erős

NATÚR ALAPÍTVÁNY : EGY víz alapú, olaj-ingyenes alapítvány, amely 12 órás ellátást, a természetes, a második bőr kivitelben, valamint erős antioxidáns védelem.VEGÁN & erőszak-MENTES : A képlet dúsított bőrlágyító 12 órás hidratálás, illetve dúsított C-Vitamin, E, F, hogy hidratálja az arcbőrt segíteni véd a környezeti stresszorok.HOGYAN HASZNÁLJA : Alkalmazza szembe segítségével alapítvány ecset, szivacs, vagy a keze ügyében, valamint a keveréket simára.Réteg építeni lefedettség, mint kívánatos.TISZTA HOZZÁVALÓK : A termékek mindig ingyenes talkum, parabének, illat, ásványi olaj, glutén, szulfátok, valamint a ftalátok.FEDEZZE FX-ben alakult a meggyőződés, hogy az emberek mind tiszta alapanyagból, nagy teljesítmény, egy márka.Meghívjuk önt, hogy a mix, kísérlet játszani, hogy hozzon létre a képlet a szépség.Termék Leírás Ideális a normál, száraz bőrtípusra, ez az olaj-ingyenes alapítvány elrejti tökéletlenségek, hogy hozzon létre egy, még a bőr tónusát.Ez úgy alakították ki, bőrlágyító 12 órás hidratálás, illetve dúsított C-Vitamin, E, F, hogy hidratálja az arcbőrt segíteni véd a környezeti stresszorok.Márka Története Fedezze FX-ben alakult a meggyőződés, hogy az emberek mind tiszta alapanyagból, nagy teljesítmény, egy márka.Meghívjuk önt, hogy a mix, kísérlet játszani, hogy hozzon létre a képlet a szépség.

?【Könnyű alkalmazni smink】Ez az alapítvány is kijavítja, majd tökéletesíti bőr hiányosságai, mint például egyenetlen bőrtónilletve szem alatti karikák.Zökkenőmentes, hi

Növényi Bőrápoló Összetevőket : Tartalmazza A Különböző Érdekel, Összetevők, Például Hidratálja Bőrt, Asiatica Kivonat, Tremella Kivonat, EVitamin, Stb Ami Faggyú Szinten,

Miután Kérdések : Ha A Hibás Terméket, Mert Az A Hiba, Vagy Elégedetlen A Terméket, Kérjük Lépjen Velünk Kapcsolatba, Habozás Nélkül, Igyekszünk Segíteni.Alkalmas Minden Koro

A csomag tartalmazza a 10 bb serm pigment 10 cseppentő 12 üveg bb serm pigment, különböző színekben.Az antiaging bb serm szérum lényeg alapítvány kezelés készlet.Ezt fel lehet h